Club-trainer Ronny Deila stevig op vingers getikt: “Écht niet aanvaardbaar!”

Club-trainer Ronny Deila stevig op vingers getikt: “Écht niet aanvaardbaar!”
Woensdag 26 juli 2023 - 08:00   I   door Redactie

Ronny Deila werd een aantal maanden geleden door Club weggeplukt bij Standard. Er was best wat commotie rond die overstap, onder meer door de manier waarop Deila alles afhandelde met de pers én het Luikse bestuur.

Bij Het Nieuwsblad hadden chef voetbal Ludo Vandewalle en Anderlecht-watcher Jürgen Geril het over de veelbesproken overstap. Ludo opent door Deila een leugenaar te noemen. “Moeten we ook geen begrip hebben voor Deila?”, vraagt Jürgen. “Hij zat in een lastig parket toen hij vorig seizoen vragen kreeg over Club.”

“Wat had hij moeten zeggen?”, vraag hij zich af. Ludo haalt een andere trainer aan die lang aan Club gelinkt werd: “Hoe heeft Karel Geraerts dat opgelost bij Union? Die heeft gewoon gezegd: Ik kan er nu niks over zeggen, we zullen na het seizoen wel zien.”

“Nee, sorry, als journalisten kunnen we het écht niet aanvaarden dat mensen liegen. Deila is een geweldige trainer, en op zijn spelers zal dit geen invloed hebben, maar voor mij is hij zijn geloofwaardigheid wel kwijt”, concludeert de chef voetbal. Jürgen sluit af: “Zijn terugkeer naar Standard, daarnaar wordt het uitkijken!”

Poll: Zal Deila volgend seizoen nog steeds T1 zijn bij Club Brugge?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024