'Courtois krijgt déze voorwaarde opgelegd voor terugkeer naar Rode Duivels'

'Courtois krijgt déze voorwaarde opgelegd voor terugkeer naar Rode Duivels'
Dinsdag 18 juli 2023 - 08:00   I   door Redactie

De voorbije weken genoot hij volop van zijn vakantie en wittebroodsweken, maar nu begint Thibaut Courtois er opnieuw aan bij Real Madrid. Maar gaat hij dat ooit nog doen bij de Rode Duivels?

Want voor zijn vakantie was er de rel met bondscoach Domenico Tedesco. Courtois pikte het niet dat hij geen aanvoerder werd en verliet de selectie onder het mom van een blessure. Waarna Tedesco alles in de openbaarheid bracht en de bom ontplofte.

Een definitief afscheid blijft een mogelijkheid, want Het Nieuwsblad stelt dat een verzoening niet zo simpel zal worden. Er is immers één absolute voorwaarde die de Belgische voetbalbond volgens de krant stelt voor een comeback bij de nationale ploeg. 

"De bond wil luisteren naar de grieven van Courtois, maar zal tegelijkertijd aansturen op een vorm van verontschuldiging", klinkt het. Bijkomend probleem: "De doelman zal net zo goed begrip eisen voor zijn standpunt zonder toegiften te doen."

Sorry

Maar volgens HNB kan het evengoed zijn dat er geen verzoening komt. "Sorry seems to be the hardest word. Courtois zal niet zomaar mea culpa slaan en ook bondscoach Domenico Tedesco gaat niet buigen." Afwachten hoe het verder loopt.

Poll: Vind je dat Courtois zijn excuses moet aanbieden?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024