‘Dan toch totale ommekeer: Blauw-zwart start onverwacht transferoffensief'

‘Dan toch totale ommekeer: Blauw-zwart start onverwacht transferoffensief'
Woensdag 05 juli 2023 - 15:00   I   door Redactie

Even zag het ernaar uit dat Club Brugge door het missen van de Champions League een stuk minder zou kunnen doen op de transfermarkt, maar dat blijkt nu niet.

Want er zit een totale ommekeer aan te komen. Het Laatste Nieuws weet immers dat blauw-zwart nu heel wat miljoenen wil ophalen door uitgaande transfers te doen. En daardoor is er op inkomend vlak weer heel veel mogelijk.

"Club Brugge mikt op dik 20 miljoen euro voor Sylla, terwijl ook Mata, Lang, Buchanan en Skov Olsen de kassa naar verwachting zullen doen rinkelen", klinkt het. "Of hoe Club na een mislukt seizoen toch weer afstevent op vetpotten."

In principe moest Mannaert het deze transferzomer doen met zo'n 25 miljoen euro, maar in de wetenschap dat zowat de helft van de binnenlopende transfersommen opnieuw geïnvesteerd mag worden in inkomende transfers, kan daar dus nog eens zoveel bijkomen.

Spelerskern

Een strategie die de Bruggelingen bewust toepassen om een transferoffensief te starten en de spelerskern grondig te vernieuwen. En om dezelfde werkwijze te kunnen blijven hanteren als de voorbije jaren toen ze telkens konden profiteren van de Champions League-miljoenen.

Poll: Vind je dit een goede methode?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024