Club-fans huiveren: ‘Bjorn Meijer mogelijk op weg naar de exit bij blauw-zwart’

Club-fans huiveren: ‘Bjorn Meijer mogelijk op weg naar de exit bij blauw-zwart’
Maandag 26 juni 2023 - 13:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge kunnen ze niet tevreden terugblikken op afgelopen seizoen. Toch waren er naast heel wat dieptepunten ook enkele lichtpuntjes.

Denk bijvoorbeeld maar aan Bjorn Meijer, de linkervleugelverdediger die zich in geen tijd tot absolute sterkhouder wist te ontpoppen bij de voormalige landskampioen. Volgens Het Laatste Nieuws moet Club deze zomer al vrezen voor een mogelijk vertrek van de Nederlander.

Het profiel van de twintigjarige speler is volgens de krant namelijk interessant voor élke club: “Hij is jong, linksvoetig én polyvalent.” Mocht Meijer deze zomer vertrekken, dan zal Club de kassa ferm horen rinkelen. Zijn waarde bedraagt volgens Transfermarkt tien miljoen euro en zijn contract loopt nog tot medio 2026.

Vincent Mannaert en co. zullen dus het onderste uit de kan proberen te halen mocht er een Europese topclub zich melden. Met Maxim De Cuyper hebben ze ook al een vervanger klaarstaan, wat een mogelijk zomers vertrek van Meijer zou kunnen vergemakkelijken. Wordt vervolgd…

Poll: Moet Club bij een mooi bod meewerken aan een transfer van Meijer?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024