Noa Lang hard aangepakt: “Binnen paar maanden is iedereen hem vergeten”

Noa Lang hard aangepakt: “Binnen paar maanden is iedereen hem vergeten”
Zaterdag 17 juni 2023 - 10:00   I   door Redactie

Noa Lang wil Club deze zomer absoluut verlaten. De Nederlander aast op een toptransfer en denkt dat de Belgische competitie hem hard zal missen. Peter Vandenbempt is het daar niet met eens.

“Lang is ervan overtuigd dat België hem hard gaat missen, maar behalve dan bij de Brugse fans gaat dat gemis nogal meevallen”, aldus de journalist bij Het Nieuwsblad. “Elk jaar treuren wij kortstondig om het vertrek van smaakmakers en artiesten, maar elke keer opnieuw staan waardige vervangers op.”

“En nog voor het eind van de zomervakantie zijn we de vorige alweer vergeten”, verklaart Vandenbempt. “Dat Noa Lang vooral niet denkt dat het met hem anders zal zijn.” Zeker omdat Lang wel degelijk te vervangen is: “Dit seizoen kwam hij aan negen goals en zeven assists in de competitie.”

“Twintig spelers scoorden meer dan Noa Lang en acht gaven vaker een assist. Opgeteld waren veertien spelers bepalender voor hun ploeg dan Lang. Voor iemand die 'het Belgisch voetbal heet gemaakt heeft' is dat niet bepaald uitzonderlijk”, concludeert de journalist met een stevige prik.

Poll: Ben jij het eens met Peter Vandebempt?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024