‘Stel je voor: Karel Geraerts kan Union verlaten voor déze Belgische topclub’

‘Stel je voor: Karel Geraerts kan Union verlaten voor déze Belgische topclub’
Zaterdag 10 juni 2023 - 15:00   I   door Redactie

Bij Union waren ze ongetwijfeld blij toen ze te horen kregen dat Ronny Deila de nieuwe trainer van Club Brugge wordt. Karel Geraerts stond namelijk net als de Noor op het verlanglijstje van blauw-zwart.

Maar Geraerts dreigt mogelijk toch nog te vertrekken. Een ander Belgische topclub heeft volgens La Dernière Heure een topprioriteit van de Union-coach gemaakt. Standard bekijkt naar verluidt de mogelijkheid om een poging te wagen bij de Belgische toptrainer. 

Ondanks het feit dat Standard het momenteel duidelijk minder goed doet dat Union én niet Europees in actie komt, lijkt het niet onmogelijk dat Geraerts de stap toch zou zetten. Hij kwam in zijn spelerscarrière namelijk 113 keer in actie voor de Luikenaars en heeft een goede band met de aanhang. 

Mocht Geraerts niet toehappen, dan heeft Standard alvast één trainer die ze met zekerheid vast kunnen leggen. Vince Euvrard - die met RWDM promoveerde - heeft zich volgens La Dernière Heure zelf aangeboden op Sclessin. Wordt ongetwijfeld nog vervolgd…

Poll: Waar zal Karel Geraerts volgend seizoen aan de slag zijn?

TAGS  I  Union  I  Standard

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024