Van der Elst schrikt zich écht rot: "Viel bijna van mijn stoel toen ik het hoorde"

Van der Elst schrikt zich écht rot:
Vrijdag 09 juni 2023 - 21:00   I   door Redactie

Franky Van der Elst is met al zijn ervaring van geen kleintje vervaard, dus als hij schrikt moet het wel voor een goede reden zijn.

In Het Nieuwsblad onthult hij dat hij op vakantie gelukkig stevig neer zat of dat hij anders van zijn stoel gevallen was toen hij hoorde dat Cercle Brugge-speler Olivier Deman geselecteerd was voor de Rode Duivels.

"Die jongen heeft een goed seizoen gespeeld, maar in alle eerlijkheid: om nu te zeggen dat hij international-waardig is, dat niet. Ik was écht geschrokken. Op dit moment heeft hij niet het niveau voor de Rode Duivels. Maar wat niet is kan nog komen."

"Pas op, ik gun het hem van harte. Het is een mooi moment voor die jongen en voor Cercle. Maar ik heb eens gekeken en hij is van de bank bij de beloften naar de Rode Duivels gegaan. Dat is toch wel een heel grote stap."

Goed gezien

Besluiten deed Van der Elst positief: "Er is niets mis met een keuze als Deman, hé. Het is niet omdat ik dat verrassend vind, dat het daarom een slechte keuze is. Misschien is hij binnen een jaar wel helemaal geen verrassing meer en zeggen we dan: goed gezien, Tedesco."

Poll: Snap jij de selectie van Deman?

TAGS  I  Club Brugge  I  Cercle Brugge  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024