Wesley Sonck velt duidelijk oordeel in ruzie Lang-Alderweireld: "Híj heeft gelijk"

Wesley Sonck velt duidelijk oordeel in ruzie Lang-Alderweireld:
Zondag 21 mei 2023 - 21:00   I   door Redactie

Eén van de meest besproken fases tijdens de topper Club Brugge-Antwerp was het incident tussen Noa Lang en Toby Alderweireld.

Lang verhaal kort: de Nederlander ging in de slotfase van de wedstrijd uitdagend op de bal staan, waarop een geprovoceerde Alderweireld hem een duw verkocht. Daarop duwde Lang terug en moesten beide kemphanen uit elkaar gehouden worden.

Lang verkondigde na de match dat zoiets bij het voetbal hoort en dat Alderweireld zich 'een kleine baby' toonde door zo te reageren. De ex-Rode Duivel op zijn beurt vond de actie van Lang onnodig. En dan was er nog Wesley Sonck.

De analist volgde de wedstrijd voor Eleven Belgium en had achteraf een uitgesproken mening over de hetze tussen beide spelers. "Ik vind dat Toby gelijk heeft, dat is onrespectvol. Ik ben zelf ook nooit op de bal gaan staan."

Speelvogel

"Het zijn alleen maar de vreemde vogels in het voetbalheelal die dit doen", vervolgde Sonck. "Op zich geen probleem dat Lang het doet omdat hij een speelvogel is, maar dan moet je het ook eens doen als je 2-0 achterstaat. Dan pas ben je een grote."

Poll: Wie vind je dat er gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024