Dit is er ver over: Noa Lang deelt na bedreiging Alderweireld shockerend bericht

Dit is er ver over: Noa Lang deelt na bedreiging Alderweireld shockerend bericht
Maandag 15 mei 2023 - 21:00   I   door Redactie

Antwerp-Club Brugge zorgde niet alleen voor veel tumult op het veld, ook ernaast ging het er fel aan toe. Helaas over de grens.

Want amper één week nadat Toby Alderweireld bedreigingen kreeg van zogeheten Genk-supporters, is het opnieuw van dat. Deze keer was Noa Lang het slachtoffer. En net als de ex-Rode Duivel deelde ook de Nederlander dat bericht op zijn sociale media.

En er zijn nog wel meer vergelijkingen met Alderweireld. Bij de verdediger klonk het 'Deze week is uw dochter vermist', bij Lang was het 'Iedereen hoopt dat dat beest sterft'. Dat werd gepost bij een bericht van zijn pasgeboren zoontje.

Alderweireld deelde de berichten met zijn volgers, met het bijschrift: "Aan alles zijn grenzen. Ik kan best wel wat verdragen, maar mijn familie bedreigen gaat er ver over." Lang verwoordde het zo: "Op mij haten is geen probleem, maar sommige van jullie internethelden gaan te ver, man."

Politie

De flankaanvaller zette zijn internetbelager meteen ook met naam en toenaam te kijk op zijn Instagram Stories. Alderweireld stapte naar de politie, werd gesteund door Antwerp en KRC Genk distancieerde zich onmiddellijk. Afwachten hoe Lang, Club Brugge én Antwerp hierop verder zullen reageren. 

Poll: Vind je dat Lang gelijk heeft om de belager bekend te maken?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024