‘Nieuw drama in de maak bij Club: Horrorscenario dreigt voor blauw-zwart’

‘Nieuw drama in de maak bij Club: Horrorscenario dreigt voor blauw-zwart’
Zondag 14 mei 2023 - 11:00   I   door Redactie

Zondagmiddag ontvangt Antwerp Club Brugge op de Bosuil. De Great Old wil winnen om de druk bij de titelconcurrenten te leggen, Club wil dan weer de nul van het bord vegen in het play-off klassement.

Bij Eleven Belgium was Bob Peeters te gast om vooruit te blikken naar de wedstrijd die om 13u30 op gang wordt getrapt. “Antwerp zit al een hele tijd in de goede flow. Ze hebben een sterk team en het is zo moeilijk om tegen hen te scoren”, aldus de analist.

Club Brugge speelt nooit makkelijke wedstrijden op de Bosuil. Ze hebben het altijd moeilijk met de intensiteit van Antwerp. Het gaat voor blauw-zwart een héél moeilijke wedstrijd worden”, voorspelt de Helmond Sport-trainer. “Deze match wordt wel bepalend.”

“Als ze nu verliezen, dan zal de veer helemaal breken. Als je aan de play-offs begint met nul op negen, dan wordt het héél moeilijk om de batterijen nog op te laden.” Peeters vreest dat dat scenario zich zal voltrekken: “Om van dit Antwerp punten af te pakken moet je écht van goeden huize zijn, ik denk dat het 2-0 wordt.”

De Mil

Als Peeters gelijk krijgt, dan stevent Club dus op een horrorscenario af. In de persconferentie in aanloop naar de match deelde De Mil nog mee dat het niet moeilijk was om zijn spelers te motiveren, maar dat zou na zondagmiddag dus helemaal kunnen veranderen. Een nul op achttien zou ook doorslaggevend kunnen zijn voor de toekomst van de trainer bij Club.

Poll: Zal Club play-off 1 afsluiten met 0/18?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024