Vincent Janssen denkt aan afscheid bij Antwerp: “Dáár wil ik graag naartoe!”

Vincent Janssen denkt aan afscheid bij Antwerp: “Dáár wil ik graag naartoe!”
Zaterdag 13 mei 2023 - 21:00   I   door Redactie

Laat er geen twijfel over bestaan, Antwerp is momenteel de topfavoriet om de titel te pakken. De ploeg van Mark van Bommel telt één puntje voorsprong op KRC Genk en Union maar heeft vooral de goeie vorm te pakken.

Bij de Great Old is Vincent Janssen één van de absolute sterkhouders. Deze zomer werd hij voor 5,5 miljoen euro overgenomen van het Mexicaanse Monterrey. De Nederlander voelt zich duidelijk goed in Antwerpen, want hij scoort aan de lopende band.

Stel dat ze de dubbel pakken, dan zou dat wel eens grote gevolgen kunnen hebben voor stamnummer 1 en in het bijzonder voor Vincent Janssen zelf. In de podcast Koolcast Sport laat hij weten dat hij een duidelijk doel heeft bij Antwerp: “Kampioen worden! Is het niet dit jaar, dan wel volgend jaar.”

Zijn contract op de Bosuil loopt nog tot medio 2027, maar als ze de titel pakken zou dat wel eens het ideale moment kunnen zijn om te vertrekken. Antwerp zou natuurlijk ook goed verdienen aan een transfer, die mogelijk dus deze zomer al plaatsvindt. “Ik wil graag nog eens in de MLS spelen”, sluit hij af. In Amerika, dus.

Poll: Zal Janssen volgend seizoen nog op de Bosuil rondlopen?

TAGS  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024