Verhaeghe verrast over speciale bonus Club-spelers tegen Antwerp

Verhaeghe verrast over speciale bonus Club-spelers tegen Antwerp
Zaterdag 13 mei 2023 - 08:00   I   door Redactie

Zondag ontvangt Antwerp Club Brugge op de Bosuil. Het wordt een duel tussen de eerste en de laatste in de Champions’ play-off, maar vooral ook een prestigestrijd tussen Paul Gheysens en Bart Verhaeghe.

De afgelopen dagen was er heel wat te doen over de mogelijke bonus die Bart Verhaeghe zijn spelers zou geven om hen extra te motiveren voor de match tegen de Great Old. “Als ze elkaar kúnnen koeioneren, gaan ze het niet laten", meldt een insider bij Het Nieuwsblad.

“De achterban van Antwerp is er niet gerust op. ‘Verhaeghe zal er alles aan doen om zijn spelers scherp te krijgen, al was het maar om Gheysens te pesten’, is de angst”, aldus de krant. Ze wisten de Club-voorzitter te stikken voor een interview en die ontkent alles: “Dat is onzin!"

"Ik geef normaal geen interviews, maar dit mag je gerust noteren: ik wil niet méér winnen omdat het tegen meneer Gheysens is", aldus Verhaeghe, die enigszins verrassend een interview wilde geven. "Wij zijn Club, wij willen altijd winnen - dat zit in onze cultuur!" De match wordt zondag om 13u30 op gang getrapt.

Poll: Geloof jij Verhaeghe?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024