‘Dubbele transferopsteker: Jesper Fredberg ziet miljoenen binnenstromen’

‘Dubbele transferopsteker: Jesper Fredberg ziet miljoenen binnenstromen’
Woensdag 03 mei 2023 - 21:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht is het vizier volledig gericht op volgend seizoen. Jesper Fredberg en co. willen deze zomer heel wat dossiers afhandelen.

Ze zijn al aan hun grote schoonmaak begonnen, want onder meer Adrien Trebel en Lior Refaelov hebben al definitief te horen gekregen dat ze mogen beschikken. Enkele andere pionnen zouden nog heel wat miljoenen kunnen opleveren.

Het Nieuwsblad meldt namelijk dat de kans groot is dat twee spelers die momenteel verhuurd worden, definitief overgenomen gaan worden. Bogdan Mikhaylichenko zal voor 2,5 miljoen euro - al is die prijs nog niet bevestigd - de overstap naar Shaktar Donetsk maken, dat hem nu dus ook al huurt.

Ook is de kans groot dat Kristoffer Olsson bij het Deense Midtjylland zal blijven. Hij is daar titularis en in de huurovereenkomst is een aankoopclausule van vier miljoen euro verwerkt. De Denen willen weliswaar onderhandelen om het bedrag aan te passen.

Opsteker

Ondanks dat het nog niet duidelijk is hoeveel miljoenen ze precies zullen binnenrijven voor het duo, is dit toch een enorme opsteker. Anderlecht is zo verlost van twee overbodige spelers én zullen daar toch minstens vier miljoen euro voor op de rekening zien verschijnen.

Poll: Hadden Olsson en Mikhaylichenko nog een meerwaarde kunnen zijn voor RSCA?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024