‘Shock in Lotto Park: Onverwachte smaakmaker gaat Anderlecht verlaten’

‘Shock in Lotto Park: Onverwachte smaakmaker gaat Anderlecht verlaten’
Maandag 01 mei 2023 - 10:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht zit het seizoen er inmiddels al een week op. Enkele jongeren en internationals blijven doortrainen, terwijl enkele andere spelers al van hun vakantie mogen ‘genieten’.

Achter de schermen wordt er door Jesper Fredberg en co. natuurlijk al hard gewerkt met het oog op volgend seizoen. Onder meer Adrien Trebel en Lior Refaelov krijgen geen contractverleningen en zullen deze zomer paars-wit verlaten.

Ze zien zo twee grootverdieners - maar ook twee ervaren mannen - vertrekken. Jan Vertonghen en Islam Slimani zijn nu de meest ervaren spelers in de kleedkamer, maar die laatste zou paars-wit deze zomer onverwacht willen verlaten.

Het Algerijnse FennecFootball meldt namelijk dat Slimani - die zijn overeenkomst eind juni ziet aflopen - besloten heeft om niet in te gaan op de contractaanbieding van Anderlecht. Hij zou enkele aanbiedingen uit het Midden-Oosten op zak hebben.

Financieel

Slimani lijkt op zijn 34ste nog een aantal jaren goed te willen verdienen door de voorkeur aan een zwaar contract te geven, iets wat RSCA hem niet kan aanbieden. Er is weliswaar nog niets ondertekend. In een half seizoen was hij bij paars-wit goed voor negen doelpunten.

Poll: Moet Anderlecht er alles aan doen om Slimani te houden?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024