Degryse en co. verafschuwen déze Club-smaakmaker: “Walgelijk gedrag”

Degryse en co. verafschuwen déze Club-smaakmaker: “Walgelijk gedrag”
Maandag 01 mei 2023 - 08:00   I   door Redactie

Club Brugge ging zondag met 3-1 onderuit op het veld van KRC Genk. Zeker de eerste helft van blauw-zwart was niet slecht, maar ze blijven wel met lege handen achter.

Ze volgen nu al op elf punten van de JPL-leider, een achterstand die enkel mathematisch nog overbrugbaar lijkt. Na de match was er veel te doen rond één Club Brugge-speler: Noa Lang. De Nederlander liet zich vooral negatief opmerken.

“Scheidsrechter Visser mag zichzelf feliciteren omdat hij de Lang-show goed geleid heeft. De Nederlander zat niet goed in de match en vergiftigde de wedstrijd met walgelijk gedrag, schwalbes en overdrijvingen in elk duel”, aldus La Dernière Heure.

“De scheidsrechter is daar niet in getrapt!” Ook bij Het Nieuwsblad waren ze zondag geen fan van de aanvaller: “Hij liet zich een paar keer vallen en de arbiter liet ook begaan. Speelde zichzelf zo uit de match, maakte niet veel meer klaar.”

Degryse

Bij Het Laatste Nieuws zag Degryse dan weer dat Munoz - de rechtstreekse tegenstander van Lang - de Nederlander in zijn zak had zitten: “Munoz kickt op zulke situaties. Hij doet niets liever dan zijn tegenstander frustreren. Elke keer dat Lang stond te klagen, zag je Muñoz denken: 'Héhé, ik heb je waar ik wil!’ ”

Poll: Heb jij je zondag gestoord aan het gedrag van Noa Lang?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024