Paars-wit doet dít met zijn fans na het missen van play-off 2: “WTF, man?”

Paars-wit doet dít met zijn fans na het missen van play-off 2: “WTF, man?”
Maandag 24 april 2023 - 21:15   I   door Redactie

Anderlecht zijn seizoen zit erop. De recordkampioen eindigt elfde in de Jupiler Pro League, het slechtste resultaat sinds 1937.

Ze komen dus niet in actie in play-off 2, al zijn die wedstrijden wel inbegrepen in het reeds aangekochte abonnement van de fans. Juridisch gezien is RSCA niet verplicht de fans de compenseren voor de gemiste wedstrijden.

“Je abonnement geeft je toegang tot de thuiswedstrijden van de JPL. Dit seizoen is dat zonder play-off wedstrijden”, klinkt het op de clubwebsite. “Deelname aan de play-offs wordt bepaald door sportief resultaat.”

Toch kunnen de supporters een compensatie krijgen voor de gemiste matchen in de play-offs. Die compensatie zou volgens De Gazet van Antwerpen gemiddeld neerkomen op vijftig euro per persoon.

Terugbetaling

“Het mislopen van play-off matchen door sportief resultaat bindt de club niet aan een terugbetaling”, klinkt het bij paars-wit. “RSCA wil haar fans voor wie het financieel nodig is, echter wel de kans bieden een pro-rata terugbetaling aan te vragen.”

Op Twitter reageerden er al enkele supporters op het bericht van de recordkampioen: “Wordt de medicatie tegen hartklachten door het geleverde niveau ook gecompenseerd door Coucke?” en “WTF, man? Schaamteloos! Alle klasse is weg!”

Poll: Vind jij dit een goede regeling van het bestuur?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024