‘Drastische ingreep na dramatisch seizoen: Kern RSCA overhoop gegooid’

‘Drastische ingreep na dramatisch seizoen: Kern RSCA overhoop gegooid’
Maandag 24 april 2023 - 08:30   I   door Redactie

Wat de meeste mensen vóór afgelopen weekend al verwacht hadden, is uitgekomen: de Anderlecht-spelers kunnen hun vakanties boeken. Na de nederlaag tegen KV Mechelen sluit RSCA de competitie af op de elfde plaats.

Dat is het slechtste resultaat sinds 1937, dramatisch dus. Anderlecht wist dit seizoen in de competitie dertien keer te winnen, veertien (!) keer bleven ze met lege handen achter. Er zal deze zomer drastisch ingegrepen worden.

Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat er een grote kuis op komst is. Er wordt verwacht dat Slimani deze week een nieuw contract aangeboden zal krijgen, maar spelers als Refaelov, Trebel en Raman zouden definitief moeten vertrekken.

De krant vreest dat er nog enkele spelers zullen vertrekken, die ze eigenlijk liever nog een jaartje aan zich gebonden willen houden. Paars-wit zal namelijk niet in staat zijn om een mooi bod op Verbruggen of Debast te weigeren.

Financiën

SudPresse meldt dan weer dat ook Ashimeru mag beschikken. Er wordt ook al stevig aan de mouw van Amuzu en Murillo getrokken. Fredberg - die vooral rekening moet houden met de financiële situatie van de club - gaat dus een drukke zomer tegemoet.

Poll: Zal Anderlecht volgend seizoen play-off 1 halen?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024