Anderlecht beleeft ware horroravond tegen KV Mechelen: "Wat een schande!"

Anderlecht beleeft ware horroravond tegen KV Mechelen:
Zondag 23 april 2023 - 19:21   I   door Redactie

Anderlecht hoopte zondag vurig nog play-off 2 te halen, maar was daarvoor afhankelijk van Charleroi en Cercle Brugge. En de eigen prestatie natuurlijk.

Maar dat draaide volledig in de soep. Een vroege voorsprong via Stroeykens werd op het einde van de eerste helft uitgewist door twee doelpunten van Malinwa. En ook het gelijkspel kort na rust werd uitgewist door de bezoekers met 2-3 als keihard verdict.

Bovendien werkte ook Cercle Brugge - dat met 2-3 ging winnen op Zulte Waregem - niet mee, dus zelfs winst was niet voldoende geweest. Door de winst van OHL tegen Standard eindigt paars-wit nu zelfs elfde (!). De fans spraken op sociale media dan ook schande.

Poll: Wie denk je dat er play-off 2 haalt?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Mechelen  I  Charleroi  I  KRC Genk  I  Zulte Waregem  I  Cercle Brugge