'Fredberg geeft Riemer opdracht om déze speler niet meer te selecteren'

'Fredberg geeft Riemer opdracht om déze speler niet meer te selecteren'
Zaterdag 22 april 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht hopen ze zich zondag alsnog te verzekeren van play-off 2. Hun lot hebben ze niet meer in eigen handen, want zowel Cercle als Charleroi moeten dan punten laten liggen.

De opdracht voor Anderlecht is dus duidelijk: winnen tegen KV Mechelen. Om dat te doen moeten er natuurlijk doelpunten gescoord worden. Riemer selecteerde drie spitsen: Slimani, Stassin en Stroeykens.

Benito Raman wordt dus opnieuw gepasseerd en journalist Sacha Tavolieri meent de reden daarvoor te weten. Raman zou (net als donderdag) níet in de lappenmand liggen: “Hij wordt niet geselecteerd vanwege zijn contractsituatie."

"Het Anderlecht-bestuur heeft aan Raman laten weten dat zijn contact niet verlengd zal worden", aldus Tavolieri. Het feit dat Raman zijn contract pas in 2024 afloopt, lijkt erop te wijzen dat het bestuur van plan is om hem deze zomer van de hand te doen. Hij lijkt zijn laatste match voor RSCA dus gespeeld te hebben. 

Anderlecht

Paars-wit betaalde in 2021 drie miljoen euro aan Schalke 04 voor de Belgische spits. Inmiddels is Raman volgens Transfermarkt nog 2,2 miljoen euro waard. In 78 wedstrijden bij Anderlecht wist Raman achttien keer te scoren. Als hij deze zomer ook echt vertrekt, dan lijkt hij niet in België te willen blijven. Wordt vervolgd...

Poll: Vind jij het logisch dat Raman vanwege zijn contractsituatie uit de selectie gelaten wordt?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024