Mogelijk struikelblok voor Karel Geraerts bij Club: “Conflict met Mannaert”

Mogelijk struikelblok voor Karel Geraerts bij Club: “Conflict met Mannaert”
Zaterdag 22 april 2023 - 15:00   I   door Redactie

Bij Club zijn ze volop aan het zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer voor volgend seizoen. Toch is dat niet de voornaamste reden waarvoor blauw-zwart de afgelopen week in het nieuws kwam.

Vincent Mannaert gaf namelijk een uitgebreid interview aan HUMO. Daar had hij het onder meer over zijn drankprobleem. “Eigenlijk is het belangrijkste bij Club volgend seizoen: Vincent Mannaert”, aldus Jan Mulder bij Het Laatste Nieuws.

“Als hij zijn probleem niet onder controle krijgt, is het over. En als hij straks sportief niet de juiste keuzes maakt, wordt het linkeballen”, pikt Marc Degryse in. Eén van die sportieve keuzes is het aanstellen van een nieuwe trainer. Geraerts van Union staat hoog op de verlanglijst.

“Een geweldige keuze: zijn verschijning, zijn manier van voetballen… Union speelt nog beter dan onder Mazzu. Elke keer weer verbaast die ploeg me. Geraerts incasseert ook alles waardig. Dat vind ik een pro voor een trainer”, is Mulder lyrisch.

Struikelblok

Degryse las onlangs dat Geraerts tien jaar gelden een conflictje had met Vincent Mannaert: “Geraerts had toen kritiek op de nieuwe manier van werken. Met die iPads, en zo. Als dat een reden zou zijn om hem nu niet te pakken, zou dat óók een fout zijn van Mannaert.”

Poll: Hoop jij dat Geraerts volgend seizoen T1 is bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024