Dít is volgens Mulder het allerbelangrijkste voor Club: “Anders is het over”

Dít is volgens Mulder het allerbelangrijkste voor Club: “Anders is het over”
Zaterdag 22 april 2023 - 12:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge hebben ze er een teleurstellend seizoen opzitten en de play-offs zullen daar niets meer aan veranderen. Volgend seizoen willen ze weer volop meedoen voor de titel.

Bij Het Laatste Nieuws gaven Jan Mulder en Marc Degryse een uitgebreid interview. Daar hadden ze het over de alcoholverslaving van Vincent Mannaert. “Dat hij nu zelf zegt: 'Ik moet stoppen of vertrekken', vind ik bijna ontroerend", opent Mulder.

“Zó in het nauw zit die man. Als zanger kan je een drankprobleem hebben - je bent toch alleen. Maar een CEO van een topclub, een minister in een kabinet, of een analist van Het Laatste Nieuws: die kunnen zich dat niet permitteren”, aldus Mulder.

“Ik hoop dat Mannaert het redt. Hij moét er echt tegen vechten”, is de Nederlander duidelijk. “Eigenlijk is dat het belangrijkste bij Club volgend seizoen: Vincent Mannaert. Vecht je erdoor!” Degryse pikt in: “Hij verdient die tweede kans ook!”

Linkeballen

“Maar het is wel een serieuze wake-upcall. Als hij zijn probleem niet onder controle krijgt, is het over”, voorspelt de voormalige Club Brugge-speler. “En als hij straks sportief niet de juiste keuzes maakt, wordt het linkeballen.”

Poll: Zal Club volgend seizoen een prijs pakken?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024