‘Na wekenlang onderzoek: Blauw-zwart sluit opmerkelijke deal over Mannaert’

‘Na wekenlang onderzoek: Blauw-zwart sluit opmerkelijke deal over Mannaert’
Maandag 17 april 2023 - 21:30   I   door Redactie

Er was de afgelopen dagen heel wat te doen over Vincent Mannaert en de problematiek rond zijn alcoholgebruik. Humo publiceerde een uitgebreid interview met de Club-CEO.

Maar dat was kennelijk niet het oorspronkelijke plan van Humo. Er was volgens de chef voetbal van Het Nieuwsblad - Ludo Vandewalle - namelijk al weken iets op til bij het tijdschrift rond de manager van blauw-zwart.

“We wisten al een paar weken dat Humo met iets bezig was over Mannaert. Normaal wilden ze het artikel vorige week dinsdag al publiceren, dus ik denk dat Club een deal gesloten heeft met het tijdschrift”, aldus Vandewalle.

“Oorspronkelijk was het namelijk het plan om óver Mannaert te schrijven, maar hij is het uiteindelijk zelf mogen komen uitleggen”, verklaart hij. “Mannaert wilde het liefst dat het nieuws uit ‘eerste hand’ verspreid werd.”

Onderzoek

Het was duidelijk dat Humo zich grondig voorbereid had. Er stond namelijk een pak meer informatie in de vragen, dan in de antwoorden die Mannaert zelf gaf. Zo kwamen onder meer de verhalen over hoe de CEO beschonken uit de kleedkamer werd gezet oorspronkelijk niet uit Mannaert zijn eigen mond.

Poll: Zal Mannaert volgend seizoen nog aan de slag zijn bij Club?

TAGS  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024