‘Vertrek bij Club is nabij: Mannaert wil deur nu zelf achter zich dichttrekken’

‘Vertrek bij Club is nabij: Mannaert wil deur nu zelf achter zich dichttrekken’
Maandag 17 april 2023 - 08:00   I   door Redactie

Afgelopen weekend was Vincent Mannaert - de CEO van Club Brugge - één van de meest besproken figuren in de Belgische voetbalwereld. In een interview met HUMO had hij het onder meer over zijn alcoholprobleem.

In het uitgebreid gesprek onthulde de algemene manager van Club onder meer dat hij een aantal keren beschonken zijn zegje is komen doen in de kleedkamer na een nederlaag. Voorzitter Bart Verhaeghe en co. hebben hem inmiddels op de vingers getikt.

Het Club-bestuur heeft aan Mannaert laten weten dat een volgende misstap in verband met alcohol nefast zal zijn voor zijn functie als CEO. Mannaert liet bij Humo verstaan dat hij het wel ziet goedkomen en dat hij verwacht om volgend seizoen nog steeds aan de slag te zijn bij blauw-zwart.

Het Nieuwsblad denkt weliswaar dat de samenwerking deze zomer al zou kunnen stoppen. Volgens de krant heeft Mannaert zelf aan vertrouwenspersonen laten weten dat hij wil vertrekken. Hij zou al enkele maanden (!) aan het zoeken naar een eervolle manier om dat te doen. Wordt vervolgd…

Poll: Zou jij het jammer vinden mocht Mannaert Club deze zomer verlaten?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024