Shock: Dit is wat Mannaert meermaals met Club-spelers doet in kleedkamer

Shock: Dit is wat Mannaert meermaals met Club-spelers doet in kleedkamer
Zaterdag 15 april 2023 - 14:00   I   door Redactie

Vincent Mannaert is natuurlijk de algemeen manager van Club Brugge. Hij staat onder meer in voor het transferbeleid (samen met Tom Caluwé), maar komt ook voor andere zaken in het nieuws.

Mannaert kwam al meermaals in de media vanwege zijn alcoholproblemen. Hij werd al vijf keer veroordeeld voor dronken achter het stuur te zitten. Bij Humo doet Mannaert zelf een grote onthulling over zijn alcoholmisbruik.

Na de verloren wedstrijd tegen Porto liet hij van zich horen in de kleedkamer van Club: “Ik had te veel gedronken. Dat was mijn fout. Ik ben daar ook op aangesproken door mensen van de club, onder meer door Bart Verhaeghe.”

“Ook na de match tegen KV Oostende drie dagen later heeft Verhaeghe mij nog eens stevig aangesproken nadat ik wéér de kleedkamer inging”, doet hij zelf een best shockerende onthulling. Drie dagen nadat hij op zijn vingers getikt werd, deed hij het dus doodleuk opnieuw.

Therapie

Om af te sluiten wil hij nog één ding kwijt over het incident: "Niemand heeft me weggestuurd, ik heb zélf de kleedkamer verlaten. Oké, ik had niet uit mijn krammen hoeven schieten. Maar ik ben ook wel eens naar de kleedkamer gegaan als er géén alcohol in het spel was." 

"Maar ik heb een probleem en ik ga daarvoor al twee jaar in therapie." De manager benadrukt dat het om uitzonderlijke situaties gaat en dat hij niet iedere dag dronken op de club rondloopt. Hij noemt zijn drankprobleem vooral "een verkeerde manier om met stress om te gaan."

Poll: Moet Club Mannaert na deze gebeurtenissen aan de kant schuiven?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024