‘Verhaeghe windt zich op bij Club: Onrust tussen de voorzitter en Mannaert’

‘Verhaeghe windt zich op bij Club: Onrust tussen de voorzitter en Mannaert’
Zaterdag 15 april 2023 - 10:00   I   door Redactie

De Champions’ play-off halen lijkt een nagenoeg onmogelijke opdracht voor Club. Als ze zaterdagavond verliezen tegen Westerlo, dan zijn ze definitief veroordeeld tot play-off 2.

Dat zou toch een kleine ramp zijn voor blauw-zwart en zo denken ze er volgens Het Laatste Nieuws ook intern over. De relaties bij het bestuur zouden onder hoogspanning staan. Daarvoor ziet de krant een aantal duidelijke redenen.

Na een mooi seizoensbegin met kwalificatie voor de knock-out fase van de Champions League, ging het steil bergaf met blauw-zwart. De meeste zomeraanwinsten renderen niet en ze zitten ook al aan hun derde hoofdtrainer van het seizoen.

Dat leidt allemaal tot zware financiële gevolgen (en dan hebben we het nog niet over het nieuwe stadion gehad), waardoor er ruis op de relatie tussen Verhaeghe en Mannaert zou zitten. HLN meldt dat die spanningen een aantal jaren geleden ontstaan zijn bij de mislukte beursgang.

Ruzie

De krant meldt dat Verhaeghe en Mannaert — die zaterdag nog op de vingers werd getikt bij Club — de laatste tijd vaker in discussie gaan, waarbij de nervositeit dikwijls hoog oploopt. Ondanks de vertroebelde relatie zouden ze wel nog steeds vertrouwen in elkaar hebben.

“De nervositeit en emoties moeten volgend seizoen opnieuw plaatsruimen voor rationaliteit. Opdat de rust en eensgezindheid kunnen terugkeren in de bestuurskamer én in het Belfius Basecamp”, concludeert de krant.

Poll: Moet Club Vincent Mannaert na dit tegenvallende seizoen aan de kant schuiven?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024