Teuma wil overstap naar déze Belgische topclub maken: "Aantrekkelijk bod”

Teuma wil overstap naar déze Belgische topclub maken:
Donderdag 13 april 2023 - 08:00   I   door Redactie

Teddy Teuma is de laatste jaren op consistente basis één van de beste spelers in de Pro League. Op het Gala van de Gouden Schoen kaapte hij nog de vierde plek weg, al had hij volgens velen beter verdiend.

Teuma ligt nog onder contract bij Union tot medio 2025. Hij zou weliswaar graag een loonsverhoging krijgen, maar Union kan qua salarissen niet meer stijgen: “Union wil me niet laten gaan omdat ik een belangrijke speler ben - ik heb daar begrip voor.”

“Maar langs de andere kant lees ik dat ik een plafond bereikt heb en dat de directie niet kan garanderen dat we elk jaar aan de top zullen spelen”, aldus Teuma bij Het Nieuwsblad. Hij wil niet per so weg bij Union: “Maar ik wil er wél het maximum uithalen!”

“Ik kan momenteel zeker niet verzekeren dat ik bij Union blijf. Ik hoop dat de club wil meewerken als er aantrekkelijke aanbiedingen komen”, concludeert Teuma. “Mijn makelaar krijgt trouwens de nodige telefoontjes, maar ik wil het pas horen als het concreet is.”

Club Brugge

Het Nieuwsblad vraagt hem om af te sluiten of een overstap naar Club Brugge een optie is: “Waarom niet? Als Union me niet meer kan bieden wat ik wens, dan moet ik alle opties bekijken. Maar we zijn zo ver nog niet. Ik heb nog een contract, hè.”

Poll: Zou jij Teddy Teuma graag bij je favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Union  I  Club Brugge

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024