'Bevestiging: Ex-Club-trainer Hoefkens kan weer aan de slag in Pro League’

'Bevestiging: Ex-Club-trainer Hoefkens kan weer aan de slag in Pro League’
Woensdag 12 april 2023 - 12:00   I   door Redactie

Na het ontslag van Carl Hoefkens werd Scott Parker aangesteld als nieuwe Club Brugge-trainer. Hij hield het welgeteld 67 dagen vol als T1 van blauw-zwart, De Mil nam ad interim over tot het einde van het seizoen.

Het Club Brugge-bestuur maakt momenteel werk van een opvolger voor De Mil te zoeken. Intussen zit natuurlijk ook Carl Hoefkens niet stil. De trainer — die Club voor het eerst in zijn geschiedenis naar de knock-outfase van de Champions League leidde — heeft al aanbiedingen op zak.

Dat werd onlangs bij de podcast MIDMID bevestigd door ex-STVV-trainer Yannick Ferrera. Ferrera wordt genoemd als potentiële opvolger voor Hollerbach bij De Kanaries voor volgend seizoen: “Ik las in de media dat Hoefkens en ik in beeld zouden zijn bij STVV. Ik heb dan zelf contact opgenomen met de club.”

“Ik krijg liever een direct antwoord. Ze vertelden toen dat ze zeker beseften welk werk ik voordien heb geleverd bij de club, maar dat ze nu andere plannen hebben. Dat is wel een maand geleden”, aldus Ferrera. Als de geruchten over het lijstje met trainers van STVV voor volgend seizoen kloppen, dan lijkt er dus nog één naam op te staan: Carl Hoefkens.

Poll: Zou Hoefkens het goed doen als T1 bij STVV?

TAGS  I  STVV  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024