‘Rik De Mil verbaast de blauw-zwarte supporters en haakt af als hoofdtrainer’

‘Rik De Mil verbaast de blauw-zwarte supporters en haakt af als hoofdtrainer’
Woensdag 12 april 2023 - 11:00   I   door Redactie

Rik De Mil doet het helemaal niet slecht als ad interim trainer bij Club Brugge. Het bestuur is weliswaar nog steeds op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die volgend seizoen het stokje kan overnemen.

Bij Het Laatste Nieuws laten ze weten dat ‘de crisismanager’ in principe volgend seizoen niet de T1 van Club zal zijn: “Blauw-zwart zelf is niet geneigd om net als begin dit seizoen met Carl Hoefkens een nieuwe 'beredeneerde gok' te nemen met een relatief onervaren, jonge coach.”

“Nochtans kent De Mil de groep als geen ander en leverde hij de jongste weken knap werk. Hij maakte van blauw-zwart opnieuw een geheel, zo bevestigden meerdere spelers de voorbije tijd”, is de krant lyrisch over de T1. Dat Club hem volgend seizoen niet meer als T1 wil is natuurlijk geen verrassing, maar de mening van De Mil zelf is dat wél.

De krant meldt namelijk dat De Mil zelf ook niet staat te springen om vol zijn kans te gaan als hoofdtrainer: “Hij neemt vrede met zijn plaats in de staf als assistent. Zeg nooit nooit, maar normaal gezien keert hij na de zomer ook terug in die rol.” Hij lijkt na dit seizoen dus definitief af te haken als hoofdtrainer bij Club.

Poll: Had jij De Mil ook volgend seizoen graag als T1 gezien bij Club?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024