OFFICIEEL: Anderlecht en co. huiveren na onheilspellend statement Charleroi

OFFICIEEL: Anderlecht en co. huiveren na onheilspellend statement Charleroi
Woensdag 12 april 2023 - 08:00   I   door Redactie

De strijd om de laatste twee play-off 2-tickets ligt weer helemaal open. Westerlo, Anderlecht, Charleroi en Cercle maken daar nog aanspraak op. Ook voor OHL en STVV is het mathematisch nog mogelijk, maar dan moeten er wonderen gebeuren.

Dinsdag vond er een énorm belangrijk moment plaats met het oog op de Europe’ play-off. Het BAS oordeelde namelijk dat de wedstrijd tussen Charleroi en KV Mechelen niét opnieuw gespeeld zal worden. KV Mechelen krijgt de drie punten en dat is bijzonder goed nieuws voor alle play-off 2-concurrenten van de Carolo’s.

De Zebra’s lieten al snel weten dat ze het niet eens zijn met de uitspraak van het BAS. Ze zijn om verschillende redenen niet te spreken over het verdict en pakten dinsdag uit met een opvallend statement: “Charleroi geeft zichzelf de tijd om na te denken en te bekijken welke andere acties eventueel ondernomen kunnen worden tegen deze straf!”

Ze gaan zich dus niet neerleggen bij het verdict en hopen om de match tóch nog te laten herspelen. Hoe ze dat willen doen is nog niet duidelijk, maar het signaal naar Anderlecht en de andere Europe play-off concurrenten is glashelder: de soap is nog niet voorbij! Wordt ongetwijfeld nog vervolgd...

Klassement:

...
7. Westerlo - 49
8. Charleroi - 47
9. Anderlecht - 46
10. Cercle - 45
11. OHL - 42
12. STVV - 42
...

Poll: Zal Anderlecht play-off 2 halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  OHL  I  Westerlo  I  Charleroi  I  Cercle  I  STVV

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024