‘Mannaert gaat toptransfer afronden: Bod van meer dan tien miljoen voorbereid’

‘Mannaert gaat toptransfer afronden: Bod van meer dan tien miljoen voorbereid’
Maandag 10 april 2023 - 11:00   I   door Redactie

Laat het duidelijk zijn: dit seizoen is niet voor herhaling vatbaar voor blauw-zwart. De landskampioen lijkt definitief naast play-off 1 te grijpen en dat wordt door heel wat voetballiefhebbers als een schande gezien.

‘De sterkste selectie van België’ kon dit seizoen amper indruk maken en deze zomer zullen er dus heel wat dingen veranderen binnen de kern. Ze gaan natuurlijk weer enkele aankopen doen, maar zullen ook heel wat sterkhouders verliezen. Onder meer Skov Olsen, Jutgla en Noa Lang werden al meermaals aan Europese (sub)toppers gelinkt.

Tajon Buchanan is al heel wat maanden aan het flirten met het Italiaanse Inter, de ploeg van Romelu Lukaku. De 24-jarige vleugelspeler wil graag de stap hogerop zetten en Inter zou zelf door willen duwen. FCInterNews meldt dat de Italianen al contact hebben gehad met enkele tussenpersonen om de overgang te bespreken.

Er is nog geen officieel bod uitgebracht, maar het nieuwskanaal meldt wel dat Inter dat aan het voorbereiden is. Ze willen een bod van tien miljoen euro uitbrengen, maar Club verwacht twaalf à dertien miljoen euro voor Buchanan. Aangezien de kloof tussen het gevraagde en het geboden bedrag niet groot is, lijkt een zomertransfer meer dan ooit in de maak.

Poll: Vind jij twaalf miljoen euro een mooie prijs voor Buchanan?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024