Razende Club-fans eisen per direct verklaring: “Maffia-bestuur! Schaamteloos!”

Razende Club-fans eisen per direct verklaring: “Maffia-bestuur! Schaamteloos!”
Zaterdag 08 april 2023 - 21:30   I   door Redactie

Club Brugge werkt niet zijn beste seizoen af. Buiten het sprookje in de Champions League — dat met een enorme anticlimax eindigde — hebben ze weinig om over naar huis te schrijven.

Volgend seizoen willen ze zich herpakken. Ze zijn al volop bezig met de voorbereidingen. Donderdag werd de abonnementsverkoop bijvoorbeeld gelanceerd. Er zijn verschillende prijzen naargelang wanneer je het abonnement koopt. De huidige abonnees krijgen toegang tot de ‘early bird’-korting.

Klinkt best leuk, een ‘early bird’-korting. Een aantal blauw-zwarte fans zijn weliswaar niet te spreken over de prijzen, want die zijn ondanks de ‘korting’ opnieuw gestegen. Na een tegenvallend seizoen en met een stadion in slechte staat moeten ze toch opnieuw tientallen euro’s extra betalen.

“Een prijsstijging willen camoufleren als een korting. Je moet maar durven!”, “Ongehoord dat de prijzen terug stijgen. Wat een signaal naar de trouwe fanbase” en “Schande, jullie moesten beschaamd zijn! Maffia bestuur!”, klonk het onder meer op Twitter.

Poll: Vind jij dit een schande van het Club-bestuur?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024