Bob Peeters doet Club- én AA Gent-fans opschrikken: “Hij gaat het weer doen!”

Bob Peeters doet Club- én AA Gent-fans opschrikken: “Hij gaat het weer doen!”
Zaterdag 08 april 2023 - 19:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge gaan ze zaterdagavond ongetwijfeld allemaal plaatsnemen achter het televisiescherm. De kraker tussen AA Gent en Union zal hoogstwaarschijnlijk beslissend zijn in de strijd om play-off 1.

Bob Peeters kwam bij Eleven Belgium vooruitblikken op die wedstrijd: “Union moet natuurlijk winnen om druk te houden op KRC Genk, terwijl AA Gent moet winnen om in de top vier te blijven. Dat is wel het mooie aan deze wedstrijd.”

AA Gent kon al sinds 1970 niet meer winnen van Union. Dit seizoen verloren de Buffalo’s zowel in de beker als in de competitie: “Ik denk niet dat ze daar mee bezig zijn. Ze zitten in een goede flow, scoren veel en de man in vorm zit bij hen!”

“De wedstrijd zal gewonnen worden met het kleinste verschil”, herhaalt Peeters meermaals. “Ik denk dat het 1-0 zal worden voor de Buffalo’s!” En hij weet ook al wie zal scoren: “Gift Orban, hij gaat het weer doen!”

Seraing

Peeters voorspelde ook de — reeds gespeelde — wedstrijd van Club Brugge tegen Seraing: "Een makkelijke overwinning voor Club: 3-0!" Zó makkelijk was de overwinning niet voor blauw-zwart, maar Peeters zijn pronostiek was niet slecht. Mocht zijn voorspelling over AA Gent-Union ook (ongeveer) uitkomen, dan lijkt play-off 1 onhaalbaar voor Club. 

Poll: Wie zal play-off 1 halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024