‘JPL-club gooit roet in het eten: Mannaert moet vol aan de bak bij Club Brugge’

‘JPL-club gooit roet in het eten: Mannaert moet vol aan de bak bij Club Brugge’
Woensdag 05 april 2023 - 17:30   I   door Redactie

De play-offs zijn nog niet eens begonnen en toch moet Mannaert zich bij Club al volop bezighouden met de voorbereiding op volgend seizoen. Hij krijgt alvast een interessant dossier voorgeschoteld.

Dit seizoen zijn er heel wat spelers die op huurbasis vertrokken zijn bij blauw-zwart. De meeste onder hen keren deze zomer terug, al beschikken er sommige ploegen ook over een aankoopoptie. Eén van die clubs is Charleroi, dat Youssouph Badji voor 2,5 miljoen euro definitief zou kunnen overnemen.

Die optie zouden de Zebra’s weliswaar niet willen lichten, dat meldt La Capitale. De ploeg van Felice Mazzu wil naar verluidt wel een andere (lees: goedkopere) deal bespreken omtrent de spits. Badji zijn waarde bedraagt 1,5 miljoen euro. Mannaert en co. moeten nu beslissen wat ze volgend seizoen met hem gaan doen.

Dit seizoen was de Club-huurling goed voor vijf doelpunten in 23 wedstrijden. Hij had weliswaar wat tijd nodig om zijn beste vorm te pakken te krijgen bij Charleroi. Drie van zijn goals maakte hij in zijn laatste vier wedstrijden en ze waren stuk voor stuk ‘matchwinners’. Tegen KV Kortrijk, Antwerp én Westerlo ontpopte hij zich tot grote held.

Poll: Moet Badji volgend seizoen een nieuwe kans krijgen bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024