‘Club Brugge en Anderlecht gaan transferstrijd om felbegeerde topschutter aan’

‘Club Brugge en Anderlecht gaan transferstrijd om felbegeerde topschutter aan’
Woensdag 05 april 2023 - 14:00   I   door Redactie

Deze zomer willen de Belgische topclubs zich natuurlijk weer versterken op de transfermarkt. Anderlecht en Club zouden in dezelfde vijver vissen, want ze hebben beiden hun oog op hetzelfde target laten vallen.

Het Sloveense Nogomania en andere buitenlandse media melden dat beide Belgische topclubs deze zomer een nieuwe spits willen aantrekken. Bij paars-wit zoeken ze naast Islam Slimani een extra centrumspits en blauw-zwart ziet Ferran Jutgla deze zomer allicht vertrekken.

Daarom zouden ze nu interesse tonen in Zan Vipotnik. Vipotnik is een 21-jarige aanvaller die momenteel topschutter is in de eerste klasse van Slovenië. Dit seizoen kon hij al zeventien keer scoren. Het supertalent is volgens Transfermarkt 500.000 euro waard. Zijn club NK Maribor vraagt weliswaar vier à vijf miljoen euro voor het goudhaantje.

Dat is best een hoog bedrag, maar zeker niet ongezien voor een talent dat zijn statistieken kan voorleggen. Anderlecht en Club krijgen stevige concurrentie in het dossier. Ook Dinamo Zagreb, Feyenoord en enkele Bundesliga-clubs willen hem naar verluidt het hof maken. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Zal Zan Vipotnik volgend seizoen in de JPL spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  NK Maribor

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024