Buitenkans voor Club: ‘Déze Belgische toptrainer kan mogelijk overnemen’

Buitenkans voor Club: ‘Déze Belgische toptrainer kan mogelijk overnemen’
Woensdag 15 maart 2023 - 12:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge lijkt alles erop te wijzen dat Rik De Mil tot het einde van het seizoen zal aanblijven als trainer. Het bestuur zou op zoek zijn naar een vervanger voor volgend seizoen.

Er zijn natuurlijk heel wat namen die op hun lijstje staan. Ook vanuit de media werden er heel wat Pro League-trainers opgeworpen: Deila van Standard, De Roeck van Westerlo en Geraerts van Union bijvoorbeeld.

Die laatste heeft een contract van onbepaalde duur bij de Brusselaars. Bij TVL Sportcafé nam Union-CEO Philippe Bormans het woord: “Het kan dat hij deze zomer vertrekt. Karel is een jonge coach met heel veel talent.”

“Op een dag gaat hij een grote club trainen, maar ik hoop dat hij zijn ontwikkeling eerst bij ons wil verderzetten. Je moet rekening houden met een vertrek. Maar dat zou enkel een bevestiging zijn van ons goede werk!”

Salaris

Iets wat een bepalende factor kan spelen in de beslissing van Geraerts is het loon dat hij aangeboden krijgt: “Union is geen topclub. We kunnen geen toplonen betalen. Ik denk dat dat ook de reden is dat Mazzu vertrok.” Club kan natuurlijk meer betalen dan Union. Wordt ongetwijfeld vervolgd... 

Poll: Zou jij Geraerts volgend seizoen graag aan de slag zien gaan bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024