Brugse spelers geven na Standard dít commentaar op trainer Rik De Mil

Brugse spelers geven na Standard dít commentaar op trainer Rik De Mil
Zondag 12 maart 2023 - 22:00   I   door Redactie

Club Brugge verloste zichzelf zondag met een overwinning tegen Standard. Maar één zwaluw maakt natuurlijk de lente niet.

Al is de hoop er wel dat er met de nieuwe (interim-)trainer Rik De Mil een doorstart gemaakt kan worden. En die hoop wordt gedeeld door de Brugse spelers die na Standard een positief signaal naar de buitenwereld stuurden via de website van Club Brugge.

Mats Rits: "De coach wil graag een ploeg zien die er vol voor gaat. Dat hebben we getoond vandaag. Er was een goed groepsgesprek met de staf en met Rudy Heylen over wat er moest veranderen."

Bjorn Meijer: "We hebben de koppen bij elkaar gestoken en zonder in details te treden hadden we een goed gesprek. Daarbij viel me meteen op dat de trainer voor een positieve vibe wist te zorgen."

Schokeffect

Jorne Spileers: "De coach heeft wel goed werk geleverd met de groep, de koppen bijeen en zeggen wat de problemen waren en waar we naartoe moeten werken. Ik denk dat de coach een soort schokeffect wilde bereiken vandaag en hij wilde absoluut winnen."

Poll: Denk je dat De Mil Club Brugge in Play-off 1 gaat brengen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024