‘Van Crombrugge schrikt op: Paars-wit heeft dít sluw plan met Verbruggen’

‘Van Crombrugge schrikt op: Paars-wit heeft dít sluw plan met Verbruggen’
Donderdag 09 maart 2023 - 21:20   I   door Redactie

Niet lang nadat Brian Riemer het stokje bij Anderlecht had overgenomen, nam Bart Verbruggen plaats tussen de palen. Hendrik Van Crombrugge werd naar de bank verwezen.

Bij Café Constant liet HUMO-journalist Jan Hauspie zich uit over de recordkampioen. Hij voorspelt dat Anderlecht in totaal minstens tweehonderd miljoen euro zal moeten investeren om opnieuw mee te strijden voor de titel.

De eerste stap om dat doel te bereiken is volgens Hauspie de verkoop van Bart Verbruggen: “Er is maar één reden waarom Anderlecht Verbruggen in doel heeft gezet, wat niemand had zien aankomen.”

“Ze moeten hem deze zomer immers verkopen. Financieel gaat het nog steeds niet goed met de club en Verbruggen is de volgende in het rijtje die geld zal moeten opleveren”, verklaart de journalist.

Van Crombrugge

Mocht Bart Verbruggen echt vertrekken, dan zou dat betekenen dat Hendrik Van Crombrugge na de zomer gewoon weer tussen de palen zal staan bij de recordkampioen. Of ze zouden natuurlijk een nieuwe keeper moeten aantrekken. Wordt vervolgd...

Poll: Zal Anderlecht Verbruggen deze zomer verkopen?

TAGS  I  Anderlecht

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024