‘Onverwachte wending bij Club: Schreuder past, dít wordt opvolger Parker’

‘Onverwachte wending bij Club: Schreuder past, dít wordt opvolger Parker’
Woensdag 08 maart 2023 - 18:47   I   door Redactie

Dat Scott Parker aan de deur is gezet bij Club Brugge weet je inmiddels wel. De Engelsman wist in twaalf matchen amper twee keer te winnen met blauw-zwart.

Momenteel is de zoektocht naar zijn opvolger in volle gang. Dinsdagavond meldde Het Laatste Nieuws dat Alfred Schreuder al klaar zou staan om het stokje over te nemen, maar niets blijkt nu minder waar.

Diezelfde krant meent nu namelijk te weten dat de onderhandelingen met de Nederlander helemaal spaak gelopen zouden zijn. Schreuder zou naar verluidt niet meteen na zijn ontslag bij Ajax opnieuw aan de slag willen.

Het Laatste Nieuws meldt nu dat Rik De Mil en Björn De Neve — Head of Football bij Club NXT — zondag op de bank zullen zitten voor de wedstrijd tegen Standard. Ook keeperstrainer Wouter Biebauw trekt naar de A-kern.

Volgende week

“Wat er na zondag gebeurt, is nog onduidelijk. Het zou niet verbazen mocht het duo De Mil-De Neve het seizoen uitdoen”, concludeert de krant. “Dan kan het bestuur rustig op zoek te gaan naar de juiste trainer voor volgend seizoen.”

Poll: Zou het een goede keuze zijn om het duo De Mil-De Neve het seizoen uit te laten doen?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024