Déze Club-speler zet pas ontslagen Parker ferm te kijk: "Beschamend!”

Déze Club-speler zet pas ontslagen Parker ferm te kijk:
Woensdag 08 maart 2023 - 17:30   I   door Redactie

Scott Parker werd woensdag aan de deur gezet bij Club Brugge. De Engelsman werkte in totaal twaalf matchen af als trainer van blauw-zwart.

Dinsdag werd er in Portugal met 5-1 verloren van Benfica. Het werd een ware afslachting in Lissabon, met een werelddoelpunt van Meijer als eerredder. Na de match — nog voor Parker aan de kant geschoven was — stonden er enkele Club-spelers de pers te woord.

Eén van hen was Clinton Mata: “De coach is het best geplaatst om te weten wie op welke positie moet spelen. Maar het is duidelijk dat een aantal spelers niet op hun beste positie stonden”, haalde hij uit bij RTBF.

Eigenlijk zegt Mata gewoon dat Parker zijn job niet goed deed. Zo speelde de Engelsman Tajon Buchanan centraal in het middenveld uit en liet hij Kamal Sowah de rechterflank voor zijn rekening nemen. Een gok die fout uitpakte.

Shock

Toch legde de vleugelverdediger niet alle schuld bij zijn ex-trainer: “Er is een trainer en dit en dat, maar als spelers moeten we ook in de spiegel kijken! We halen het niveau voor Club niet, en daar reken ik mezelf bij. Ik schaam me!”

 

Poll: Vind jij het oké dat Mata dit (nog voor het ontslag van Parker) zegt?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024