'Brugs bestuur kan het niet meer aan en fluistert Scott Parker déze wissel in'

'Brugs bestuur kan het niet meer aan en fluistert Scott Parker déze wissel in'
Vrijdag 03 maart 2023 - 09:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft afgelopen weekend tegen AA Gent een eerste stap gezet naar een mogelijke rehabilitatie. Maar was dat wel de verdienste van Scott Parker?

Feit is dat de Engelsman er sinds zijn komst een potje van gemaakt heeft met als grootste fout de vele wissels die hij elke wedstrijd opnieuw doorvoerde. Dat tastte het vertrouwen van de spelers aan en was absoluut niet goed voor de stabiliteit van de ploeg.

Tegen Gent wisselde Parker opnieuw, maar deze keer leek het wel de goede keuze om in afwezigheid van Onyedika met Casper Nielsen op de zes te gaan spelen en voor hem Hans Vanaken én Kamal Sowah.

Puik gedaan, zou je zeggen, maar Nordin Jbari komt met een heel andere uitleg. De ex-Club-speler en analist doet in Het Nieuwsblad immers een straffe uitspraak: "Vorige zondag greep hij plots terug naar een formatie die hem volgens mij wel eens ingefluisterd kan zijn van hogerhand."

Moeien

Op zich zou dat gek genoeg niet eens verbazen, omdat het Brugse bestuur en dan vooral CEO Vincent Mannaert er voor bekend staan zich wel eens te durven moeien met de keuzes van de trainer. Zeker als het slecht gaat.

Poll: Denk jij dat dit Parker ingefluisterd is?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024