Verrassende Clasico-voorspelling: Bob Peeters doet paars-witte fans opkijken

Verrassende Clasico-voorspelling: Bob Peeters doet paars-witte fans opkijken
Zaterdag 25 februari 2023 - 13:00   I   door Redactie

Anderlecht heeft in de Pro League al vijf keer op rij niet meer verloren. Een mooie reeks. Standard boekte afgelopen weekend dan weer een magistrale overwinning op het veld van Union.

Dit weekend staat de Clasico op het programma. Beide ploegen zullen vol voor de overwinning gaan, want ze kunnen de drie punten goed gebruiken. Bij Elven Belgium blikte Bob Peeters vooruit naar die wedstrijd.

“Als je Standard vorige week zag… Het is natuurlijk met hoogtes en laagtes maar ze waren fantastisch tegen Union”, aldus Peeters. “Het zal voor Anderlecht de tenen uitkuisen worden.”

“Als Anderlecht de top acht wil halen, dan moéten ze thuis tegen Standard eigenlijk winnen”, is de Helmond Sport-trainer duidelijk. “Achter de schermen is trouwens ook nog niet alles koosjer, wat voor extra nervositeit zorgt.”

Pronostiek

“Met een gelijkspel schiet Anderlecht in het klassement natuurlijk niet veel op”, gaat Peeters verder. “De verschillen zullen niet groot zijn, maar ik denk wel dat paars-wit thuis zal winnen van Standard: 2-1!”

Poll: Zal Anderlecht zondag winnen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Standard

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024