Hein Vanhaezebrouck verklapt enorm voordeel voor Club Brugge in de kraker

Hein Vanhaezebrouck verklapt enorm voordeel voor Club Brugge in de kraker
Vrijdag 24 februari 2023 - 20:00   I   door Redactie

Club Brugge ontvangt zondag AA Gent op Jan Breydel. Er staat een absolute kraker met het oog op play-off 1 op het programma.

Vrijdagavond stond Hein Vanhaezebrouck, de trainer van AA Gent, de pers te woord. Daar deelde hij een pijnlijke vaststelling: “Van de 21 veldspelers hadden we er vandaag tien fitte op het veld staan, net genoeg om een team op te stellen.”

“Vijf jongens zijn zeker out en zes anderen zijn twijfelachtig of sterk twijfelachtig. We zullen morgen zien wie we kunnen recupereren, anders zullen we ook weer moeten aanvullen met beloften”, zucht een bezorgde Vanhaezebrouck.

“Het zijn ook opeenvolgende inspanningen, match na match tot het uiterste gaan, dat laat zich voelen”, verklaart de trainer. “Je kunt dat wel telkens weer opbrengen maar iedereen heeft een breekpunt. En dat merken we ook wel echt.”

Te makkelijk

“Ik heb veel respect voor mijn jongens. Ze blijven gaan, hoewel ze weten dat er een risico is op schade”, aldus de trotste Buffalo. “Namen ga ik niet geven want ik heb ook al gezegd dat er maar tien spelers konden trainen."

"Ik wil het Club ook niet té makkelijk maken!”, concludeert de AA Gent-trainer. "Zij hebben een ruime kern en kunnen spelers wisselen. Club Brugge heeft die luxe. Onze situatie is anders."

Poll: Zal AA Gent play-off 1 halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024