Club-trainer Scott Parker slaat keihard terug na geruchten over nakend ontslag

Club-trainer Scott Parker slaat keihard terug na geruchten over nakend ontslag
Vrijdag 24 februari 2023 - 16:00   I   door Redactie

Scott Parker heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn periode bij Club Brugge. Het lijkt de Engelsman maar niet te lukken om de motor op volle toeren te laten draaien.

Het Nieuwsblad meldde eerder dat er enkele spelers het vertrouwen in Parker al kwijt zouden zijn. Ook deelden ze mee dat het bestuur niet meer volledig overtuigd lijkt van de nieuwe trainer.

Tijdens een persbabbel laat Parker weten dat hij nog geen druk voelt: “Ik heb alleszins geen signaal gekregen van het bestuur. Persoonlijk heb ik geen peptalk nodig. Of woorden van steun. Want ik wéét waar we mee bezig zijn!”

“We zitten in een moeilijke periode en moeten naar oplossingen zoeken. Dat is ook mijn job, om te winnen! Want daarop worden we beoordeeld door jullie en de buitenwereld”, is de conclusie van de Club-trainer.

Vuur

“Er stond tijdens het persmoment vuur in de ogen van de Engelsman”, klinkt het bij Het Nieuwsblad. “We zagen geen coach die het niet meer weet, en ook geen trainer die zich laat doen!” Parker is dus nog niet van plan om op te geven.

Poll: Zal Club Brugge zich plaatsten voor play-off 1?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024