‘Intern steeds meer kritiek: Parker binnenkort snel weer weg bij Club Brugge’

‘Intern steeds meer kritiek: Parker binnenkort snel weer weg bij Club Brugge’
Vrijdag 24 februari 2023 - 08:00   I   door Redactie

Scott Parker wist nog geen goede indruk te maken tijdens zijn periode als Club-trainer. Onder de Engelsman wist blauw-zwart nog maar één keer te winnen.

Afgelopen weekend was het spel dat Club op de mat bracht tegen Cercle op sommige momenten niet om aan te zien. “We hebben twee stappen teruggezet”, liet een teleurgestelde Scott Parker na de match optekenen. Als er zondag tegen AA Gent opnieuw niet gewonnen wordt, dan zou het wel eens voorbij kunnen zijn voor Parker.

Het Nieuwsblad meldt dat er nu ook enkele spelers het vertrouwen in hun trainer kwijt zijn. Onder meer de vele wissels in zijn opstellingen en het gebrek aan communicatie daaromtrent zouden voor onbegrip zorgen. Er heerst steeds meer twijfel over de aanpak van Parker.

Maar ook het bestuur lijkt niet meer volledig overtuigd te zijn van de Engelsman. Ze stellen zich volgens Het Nieuwsblad vragen bij zijn stugge houding. Parker zou daarnaast onvoldoende beroep doen op de aanwezige kennis binnen zijn sportieve staf. Ook intern heeft hij steeds meer de perceptie tegen.

Poll: Zal Parker ontslagen worden als Club zondag verliest tegen AA Gent?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024