Mignolet en co. zéér duidelijk over seizoensambities na de blamage tegen Cercle

Mignolet en co. zéér duidelijk over seizoensambities na de blamage tegen Cercle
Maandag 20 februari 2023 - 10:30   I   door Redactie

Club Brugge speelde zondag gelijk tegen stadsgenoot Cercle. Daardoor zien ze AA Gent en Standard bijzonder dicht sluipen in het klassement. Volgende zondag ontvangt Club de Buffalo's op Jan Breydel.

Na de match stond onder meer Simon Mignolet de pers te woord: “Praten? Dat lost niks op. Het is duidelijk wat er moet veranderen!” En er zal iets moeten veranderen, want Standard en AA Gent staan klaar om het Champions’ play-off-ticket af te snoepen.

“We moeten niet naar onder kijken, we moeten in de spiégel kijken”, aldus Mignolet. “Het is al een hele tijd niet goed. We gaan er zo niet komen… Dus als we ons dan ook nog gaan bezighouden met onze concurrenten, zal het er zeker niet op beteren. Het is aan ons om uit een ander vaatje te tappen!"

 Ook Denis Odoi nam de tijd om met de pers te praten: “Dat de top vier halen nog moeilijk wordt, is een feit. Maar dat wist ik een maand geleden al. Het enige wat we nu kunnen doen is hard werken!” Play-off 1 blijft dus de ambitie, maar de vraag luidt of de spelers er zelf wel nog in geloven...

Poll: Wie zal play-off 1 halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024