Johan Boskamp breekt Anderlecht én toptransfer hélemaal af: “Een nationale ramp!"

Johan Boskamp breekt Anderlecht én toptransfer hélemaal af: “Een nationale ramp!
Zaterdag 21 januari 2023 - 13:00   I   door Redactie

Naar goede gewoonte sprak Johan Boskamp zaterdag met Het Belang van Limburg over het voetbal. Daar kwam — natuurlijk — ook paars-wit aan bod.

“Brian Riemer kan het wel uitleggen, maar laat hij zijn ploeg ook beter voetballen? Ik vind van niet”, richt Boskamp zich meteen tot de Anderlecht-trainer. “Anderlecht was deze week dra-ma-tisch tegen Zulte Waregem!”

“Riemer is voorlopig echt geen meerwaarde voor het Belgische voetbal”, voegt hij er nog aan toe bij HBvL. Wanneer er aan Boskamp gevraagd wordt of Anderlecht in staat is om te degraderen, is de Nederlander duidelijk.

“Ga toch weg, joh. Dat zou een nationale ramp zijn!”, aldus de ex-Anderlecht-trainer. “Maar als je ze bezig zag tegen Zulte Waregem, zou je nog gaan twijfelen. Ze zijn zo verschrikkelijk matig.”

Nieuwe namen

Anderlecht lijkt Thomas Henry aan te gaan trekken om het verlies van Silva op te vangen: “Zijn komst gaat niets aan die matigheid veranderen. Ik kan me ook niet voorstellen dat die twee Denen hem kennen. In hun interviews geven ze weinig blijk van kennis over het Belgisch voetbal.”

Poll: Zal Thomas Henry dit seizoen minstens acht keer scoren voor RSCA?

TAGS  I  Anderlecht

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024