Razende Deschacht kan zich niet meer inhouden: "Die twee spelers zijn een schande"

Razende Deschacht kan zich niet meer inhouden:
Donderdag 19 januari 2023 - 17:00   I   door Redactie

Na de pijnlijke en beschamende nederlaag zijn er heel wat Anderlecht-harten die bloeden, niet in het minst dat van Olivier Deschacht.

En als analist is hij niet meer bang om zijn ongezouten mening te geven over de malaise bij de club waar hij zolang voor speelde. Daarbij wijst hij een aantal spelers met de vinger en noemt hij bij Sporza ook man en paard.

Dat Fabio Silva al weg wil, vindt hij absoluut niet kunnen. "Een schande! Een absolute schande", raast Deschacht. "En hetzelfde geldt voor Sebastiano Esposito. Zij zien toch ook waar de club momenteel staat?"

De oplossing is voor hem heel simpel: paars-wit moet dringend komaf maken met het halen van gehuurde spelers. "Silva en Esposito komen naar Anderlecht met het idee dat als ze het goed doen, ze zelf een stap vooruit kunnen zetten."

Goesting

Maar daar zit volgens hem één gigantisch groot nadeel aan. "Nu het slecht gaat, hebben ze er gewoon geen goesting meer in." Wat nu ook gebeurde. Dus besluit Deschacht nog eens: "Anderlecht heeft spelers nodig die twee, drie seizoenen vastliggen."

Poll: Vind jij dat Anderlecht moet stoppen met huurspelers te halen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Zulte Waregem

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024