Paars-witte supporters worden ferm op hun plaats gezet: “Dat gaat echt wel te ver!”

Paars-witte supporters worden ferm op hun plaats gezet: “Dat gaat echt wel te ver!”
Maandag 16 januari 2023 - 19:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht konden ze zich na een woelige week optrekken aan een puntje op Jan Breydel. Een aantal dagen voor die wedstrijd zette Wouter Vandenhaute een stap opzij als voorzitter.

Heel wat supporters bleven weliswaar het volledige vertrek van de voorzitter eisen. Peter Vandenbempt vindt de houding van de fans niet oké: “Als er telkens wordt ingegaan op de eisen tot ontslag, dan was Kompany vorig jaar in de loop van het seizoen al geen trainer meer geweest van RSCA.”

“Trouwens, dat supporters het ontslag van een voorzitter gaan eisen, gaat voor mij echt te ver! Tegelijkertijd moeten de fans er rekening mee houden dat Anderlecht een jaar geleden op de rand van het faillissement stond”, herinnert hij de achterban bij Sporza aan nóg slechtere tijden.

“Het is deze weggehoonde voorzitter die een financieel herstelplan heeft uitgewerkt, zelf geld heeft ingebracht én geld heeft aangehaald, waardoor de club is gered”, strooit hij plots met lof voor Vandenhaute. “De fans hebben wel recht op meer gedetailleerde uitleg waar men met deze club naartoe wil.”

Poll: Verkeert Anderlecht momenteel in een betere situatie dan een jaar geleden?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024