Kersvers trainer Scott Parker nu al met de handen in het haar: "Dát is het probleem"

Kersvers trainer Scott Parker nu al met de handen in het haar:
Maandag 16 januari 2023 - 15:00   I   door Redactie

Club Brugge speelde zondag gelijk tegen Anderlecht. Het werd 1-1 op Jan Breydel. Na de wedstrijd waren er heel wat analisten die iets over beide ploegen te zeggen hadden.

Eén van hen is Peter Vandenbempt, die bij Sporza — net als trainer Parker zelf — een zorgwekkende ontwikkeling vaststelt bij blauw-zwart: “Er werd een groot mentaal probleem vastgesteld: de druk van de verwachtingen en van het morrende publiek én de angst om te incasseren.”

“Daardoor heeft Club nu al zés keer een voorsprong uit handen gegeven”, bevestigt de match tegen RSCA het probleem volgens Vandenbempt. Er moet dringend beterschap komen: “De komende weken zal moeten blijken wat de echte waarde is van Club Brugge dit seizoen.”

“Ze tellen nu al zeventien punten achterstand op KRC Genk. Het laagste puntenaantal na twintig speeldagen voor Club in tien jaar, én ze zijn al uitgeschakeld in de beker… Voor Club — dat budgettair zo'n grote voorsprong heeft op de concurrentie — is dat slecht gewerkt”, concludeert de journalist.

Poll: Is het mentale aspect momenteel het grootste probleem bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024