‘Eindelijk meer duidelijkheid: Dit is het lot van Verbeke én Kindermans bij paars-wit’

‘Eindelijk meer duidelijkheid: Dit is het lot van Verbeke én Kindermans bij paars-wit’
Maandag 16 januari 2023 - 10:00   I   door Redactie

Wouter Vandenhaute is vanaf heden actief als ‘niet-uitvoerend voorzitter’ bij Anderlecht. Er zijn heel wat taken die hij aan andere mensen zal overlaten.

Vooral de CEO’s, Kenneth Bornauw en Jesper Fredberg, zullen een groot deel van zijn takenpakket overnemen. Ze zullen samen bijvoorbeeld een oplossing moeten vinden voor de situatie van Jean Kindermans.

Hij heeft te horen gekregen dat hij opzijgeschoven wordt als jeugddirecteur, maar Anderlecht zou hem wel een andere functie willen aanbieden. Het Nieuwsblad meldt weliswaar dat Kindermans dat zelf niet zou zien zitten.

Hij zou volgens de krant simpleweg van plan zijn om zijn opzegtermijn van een zestiental maanden uit te doen. De taak van Fredberg en Bornauw is om hem nu op andere gedachten te brengen, maar dat zal niet simpel zijn.

Verbeke

Daarnaast zullen de CEO’s ook een oplossing moeten vinden voor Peter Verbeke. De voormalige CEO werd even genoemd als opvolger van Kindermans als jeugddirecteur, maar dat bleek om ‘fake news’ te gaan. De tijd zal uitwijzen wat Verbeke zijn nieuwe functie wordt.

Poll: Moet Anderlecht Verbeke een nieuwe functie aanbieden?

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024